Baalbek Libanoni Étterem

Az ország első autentikus libanoni étterme

A keleti konyha szerelmeseinek legújabb törzshelye a Baalbek, mely nevét a Bekaa folyó völgyében fekvő libanoni városról kapta - amelyet Csontváry Kosztka Tivadar monumentális festménye is visel - Budapest szívében várja vendégeit.

A levantei konyha színe-javát felvonultató Baalbek Étterem séfje a “halal” eljárással készülő hagyományos receptek, valamint a friss és legkiválóbb minőségű alapanyagok mellett a kifogástalan kiszolgálásra helyezi a hangsúlyt. Hangulatos teraszával, ahol a számos shishaválogatás mellett a tradicionális arab teaszertartás is kipróbálható, kétségtelenül új színfolt a budapesti éttermek palettáján.

Milyen ételekkel találkozhat az étlapon?

A keleties hangulatú Baalbekben az utánozhatatlan arab konyha remekei várják vendégeinket a hét minden napján. Az étlapon a megunhatatlan mezzéken, színes salátákon és a séf által frissen készülő lepénykenyéren kívül olyan különlegességek sorakoznak, mint a „Kofta”, fűszeres darált bárányhús, a „Kunafa”, tradicionális arab sajtos sütemény vagy az „Um Ali”, az egyiptomi konyha kalácspudingja.

 Galéria

A Baalbek - ahol a számos shishaválogatás mellett a tradicionális arab teaszertartás is kipróbálható - hangulatos enteriőrjével és keleti konyhájával kétségtelenül üde színfolt a budapesti éttermek palettáján.