Történetünk

Baalbek
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen foglaló alkalmazásunk segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 705 0505 | info@baalbek.hu

Történetünk

A Baalbek 2015 novemberében nyitotta meg először kapuit, a Buddha-Bar Hotel Budapest éttermeként, a Mellow Mood Hotels üzemeltetésében.


Történetünk

Nem véletlenül esett a Baalbek névre a választásunk, éttermünk neve beszédes: egyszerre idézi meg a libanoni napfény városát és Csontváry-Kosztka Tivadar híres festményét.

 

Budapest első hagyományos libanoni éttermeként nyitottunk meg, azzal a nem titkolt céllal, hogy megszerettessük a Közel-Kelet fogásait a fővárossal! Ez a törekvésünk az évek alatt nem változott.

 

Ajtónk tárva-nyitva állt mindenki előtt, több éven keresztül, mindaddig, amíg el nem jött a változás ideje. Ezért kerestünk egy új helyet, nagyobb bel térrel és pompás kilátással.

 

2019-ben a párszáz méterrel arrébb költöztünk a Belgrád rakpart 26 alá, ahol megkezdtük a felújítást és átalakítást.

 

Ma pedig megújulva, tágas belső terekkel, külön emelettel, csodás kilátással és új designnal alig várjuk, hogy megnyithassuk kapuinkat új és régi vendégeink előtt.

 

A helyszín új, de a keleties vendégszeretet a régi! Hamarosan visszatérünk frissen tálalt mezzékkel, színes koktélokkal, szenzációs desszertekkel és egzotikus shishákkal!

A Baalbek 2015 novemberében nyitotta meg először kapuit. A helyszín új, de a keleti kultúrára jellemző vendégszeretet megmaradt, várjuk régi és új vendégeinket egyaránt a Belgrád rakparton, lenyűgöző panorámával és napfényben úszó beltérrel, hatalmas terasszal.

1056 Budapest, Belgrád rakpart 22.
info@baalbek.hu
+36 70 705 05 05